amazing-BlakeLively
Az oldal Sztárja

Blake Christina Lively 1987. augusztus 25-én született a kaliforniai Tanzániában. Szülei Ernie és Elaine Lively, édesapja szintén színész, édesanyja menedzser de fiatalabb korában modellként  is dolgozott. Egy testvére van, Eric és három féltestvére Lori, Robyn és Jason. Édekesség, hogy mindhárman színészek de kevésbé ismertek mint Blake. 1998-ban debütált első filmjében a "Sandmen"ben, amelyet édesapja rendezett. Ugorva egyet az időben, 2007-ben nagy fordulóponthoz ért az élete, ugyanis megkapta az amerikai Gossip Girl című sorozat egyik női főszereplőjének szerepét, Serena Van Der Woodsen karakterét, ami a világhírnevet hozta el a számára, ekkor kezdődött el a tündérmeséje.

 
Vendégkönyv


 
Megérkezés Los Angelesbe

Mi lesz veled gportál?

teljesen új kinézet, kódolás és letargikus gondolatok

Kedves látogatók! Pár napja újra lezárásra került az oldal, de tőlem megszokhattátok már hiszen ilyenkor új kinézet kerül fel és mivel szeretném az apró részleteket is pontosítani ezért erre a megoldásra kényszerülök, hogy ne tekintsétek végig a bénázásomat. Az új kinézet kivesézése előtt szeretnék pár dolgot nyomatékosítani és véleményemet kifejteni az oldallal illetve a szolgáltatóval kapcsolatban. Sajnos vagy nem sajnos több oldalon is olvastam már a gportál hanyatlásáról kapcsolatban híreket amikhez sajnos nekem is csatlakoznom kell. Rettentő módon kevés újítás van a szolgáltatónál és sajnos az sem dob a latba, hogy egyre kevesebb gportálos oldal jön létre sajnos lassan nem lesz miről/kiről olvasni mert vagy bezár vagy elpártol más, fejlettebb szolgáltatóhoz. Ami még borzasztóan zavar, hogy tavasz óta nem volt frissítés a portálajánlóba, fórumok kihaltak és az eddig megrendezett játékok sincsenek már. Igazából semmi nem működik de fizetni egy hirdetésért vagy bannermentesítésért azért kell... Nálam már megszűnt a bannermentesség mert nem fogok azért havonta 50 kreditet fizetni, hogy az én szememnek jobban tetszen amit látok, hiszen amúgy sem árasztanak el a látogatók. A fenti úgymond szomorúságom miatt döntöttem egy blogosabb kinézet mellett, hiszen bármennyit is gürcölök az oldal szebbé-jobbá tételével még sem látom eredményét, mert új emberek egyáltalán nem kommentelnek vagy néznek be, szó se róla a cseréimnek örülök, hogy írnak és kifejtik véleményüket, de azért hébe hóba jól esne ha új személyek is idetévednének, mert azért valljuk be sok értelme nincs, hogy csak a magam szórakoztatására csinálom, bár ez egy ördögi kör, hiszen mit várok, ha nincsenek is új személyek, oldalak a gportálon. Egyszer már említettem a költözést, de jövő hónaptól én költözök új országba így most egyáltalán nincs se kedvem, se időm se energiám megtanulni az új dolgokat és erre fordítani az időmet. Szóval száz szónak is egy a vége, most a kis letargiám miatt egyszerű stílus került fel, ha valakinek nem tetszik, mármint a cseréim közül akkor csak szóljon és lekerül, de remélem nem lesz ebből gond. A megmaradt cseréim valamelyike is csak hébe-hóba frissítget, szerintem ők vagyis ti is hasonlóképpen gondolkoztok, de kíváncsian várom a véleményeteket. Egyenlőre ennyi, a frissekkel nem fogok elmaradni mert imádom Blaket és a készülő filmjei miatt is akadnak róla újdonságok, de most úgy érzem, hogy ez az egyszerűség az ami kell nekem. A navigációt a bal oldalon találjátok, nyugodtan írjátok le a véleményeteket oda vagy a bejegyzés alá a hozzászólásoknál. Puszi

Frissítve: Egyenlőre az oldal üzemen kívül van, próbálom összeszedni a gondolataimat és azt, hogy hogyan tovább. A cserék levehetnek egyenlőre, jelentkezem,ha újra készen állok az oldalra.

2017.09.19. 18:31, Ági Vissza a bloghoz
10 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.10.15. 08:40
Emma

Sziasztok! Olvasgatom itt a cikket és a hozzászólásokat, amivel némileg egyet is értek, meg nem is. Attól, hogy a G-Portál most egy kicsit inaktív, az miért veti vissza a szerkesztés iránti vágyat? Mi köze a kettőnek egymáshoz? A szerkesztő magáért és a sztár iránti szeretetből hozza a friss híreket. Pl. a Flaunt-on sincsen semmi. A főoldalukon MI szerkesztők beírhatunk cikkeket és ennyi. Nincs konkrét közösség ott sem. Igaz jobb egy szerethető közösség, de ez honlapépítés. Akinek saját domainja és tárhelye van, ott sem igazán van közösség. Jó, nem egy 444.hu-ra gondolok, ahol napi szinten több száz hozzászólás van, hanem az átlag oldalakra. Ha közösség kell, akkor pl. a Facebook-on kell blogot csinálni a sztárról. Egy idő után ott lenne közösség ;)

Azt meg végképp nem értem, hogy miért keltitek a rossz híreket? Senki nem mondta egy szóval sem, hogy vége lesz a GP-nek. Inaktívak, de ennyi. Superuser is többször írta már, hogy nem így lesz. Szerintem, ha csak egy kicsit is máshogy látná a dolgot, azt is megírná. Inkább arra kell gondolni, hogy valami nagy dolog van készülőben és azért nagy a csend. Legyünk pozitívak. :)

De ninaa-val egyet értek. Nekünk is jó lenne egy a Flaunt-hoz hasonló tárhely, akár a GP által, akár máshogyan. Bár ott a Flaunt, szóval igazából teljesen mindegy, de jó lenne egy magyar is, ahova akár külföldiek is regisztrálhatnának, mert a Flaunt-nál is vannak ám a világ minden tájáról.

És attól, mert nincsenek új személyek meg oldalak a GP-n, az miért számít annak, aki szeret honlapot szerkeszteni? Mert így kevesebb a szerkesztő és ez által a látogató is? Az oldalakat hirdetni kell. Nem csak linkcsere lehetőséggel. Anélkül nem is nagyon lesznek látogatók, mert nem ismerik az oldalt. Sok munkába kerülhet mire ismert lesz egy honlap. A semmiből nem lesz az ;) Erről még sokat lehetne írni, de nem akarom regényt kihozni belőle. Szóval Ági ne add fel! Csináld magadért és Blake-ért. Szórd szét ahol lehet ingyenes helyeken az oldal elérhetőségét meg ilyenek. És egy idő után jobb lesz.


Válasz:

Kedves Emma!

Köszönöm a hozzászólásodat a témához és azt is, hogy őszintén leírtad a véleményedet. Szerintem senki nem keltette rossz hírét annak, hogy bezár a gportál, mi csak csalódottak vagyunk, hogy tavasz óta semmilyen változás nem történt a szolgáltatónál és azért vagyunk negatívak mert nem kapunk tájékoztatást arról vajon miért is történik ez, részemről biztosan írnék egy cikket amelyben leírom, miért van most kisebb-nagyobb szünet, hogy a szerkesztőket megnyugtassam csak valami nagyobb fejlesztés stb. van a dologban, nem csak ráhagyom az egészet.

Az oldalt természetesen magamért és azokért csinálom akik kedvelik a színésznőt, de az utóbbi időben nem csak nálam hanem sok oldalnál ez csak egyoldalú, a szerkesztők részéről. Még is, hogy szerkesszem az oldalam ha egyáltalán nem kapok visszajelzést semmilyen értelemben? Hogy tartsak ki hónapról, hónapra ha nem írnak véleményt a munkámról és ezt én hogy várjam el ha nincsenek új honlapok és szerkesztők a gportálon mert egyértelműen más szolgáltatót választanak? Azért számít számomra a honlapszerkesztésben, hogy legyenek személyek akiknek csinálom, hogy ne csak én olvassam a bejegyzéseket,modulokat amikkel órákat küzdök akár naponta többször is ha sok újdonság jelenik meg. Szerintem mindenki örül annak, ha hozzászólnak a munkájához, mert ez visz előre egy oldalt, így tudjuk merre induljunk, miken változtassunk, hogy napról-napra jobb legyen és jobb munkát adjunk ki a kezeink közül. Hirdetés gyanánt nem tudom mire gondoltál pontosan hol lehetne, egyértelműen nem fogok már több kreditet kifizetni egy olyan főoldalon való kikerülésre ami 7 hónapja inaktív, az oldalak nem szeretik a hirdetéseket, a véleményemet kifejtem és megadom az oldal címét de sok visszajelzést ígysem kapok, szóval ha tudsz esetleg valami bombajó oldalt szívesen fogadom tőled.

Félreértés ne essék senki részéről, én nem ezres látogatottságot meg világhírű hírnevet szeretnék az oldalnak, hanem azt, hogy kapjak visszajelzést afelől, hogy érdemes szerkeszteni és nem csak a magam szórakoztatására gyűjtöm a híreket, még akkor sem ha nagyon szeretek oldalt szerkeszteni. 

Köszönöm

Idézet
2017.10.12. 13:11
Ninaa

Ha bármiben segíthetek csak írj. :) Ne merd feladni! :P ♥

Puszi!

Idézet
2017.10.11. 19:53
Ninaa

Szió!

Sokat járok még mindig g-portálos lapokra és követem őket annak ellenére, hogy már magam mögött hagytam. Viszont nagyon sajnálom ezt az egészet, mert a magyar közösségnek is kéne egy olyan lap, amilyen például a flaunt és talán a GP azt a színvonalat is hozhatná, ha egy kicsit komolyabban gondolná. Teljes mértékben igaza van minden ezzel a témával kapcsolatos cikkek írójának. Bevallom sokat gondolkoztam azon, hogy visszajönnék ide, de így... így sajnos esélytelen. 

Egyébként nálam is kint maradsz. Imádom Blaket és a lapot is :)


Válasz:

Kedves Ninaa!

Sajnos igen, már nem olyan mint volt, amivel nem is lenne baj, ha nem olyan mértékbeli különbségek lennének az évek alatt, hogy a mennyből hatalmas zuhanással kerültünk ide ahol most is jelenleg áll a gportál. Az, hogy semmi frissítés nincs számomra felháborító, hát persze, kinek lenne oldalt nyitni vagy visszatérni erre a felületre. Teljesen megértelek és nem is támogatom, hogy ezt a szolgáltatót válassz, főleg, úgy hogy sokkal igényesebb tartalmat és kinézetet lehet elkészíteni a többinél. Én is kissé tanácstalan vagyok, sőt nem is tanácstalan mert szeretem Blaket hanem inkább csalódott magával a szolgáltatóval illetve a személyekkel szemben. Köszönöm a véleményed, remélem azért még találkozunk.

Puszi

Idézet
2017.10.11. 18:39
Jess
Szia Ági! Próbáltalak már régebben is elérni, most végre sikerül is! :) Ezen problémára kitaláltam egy remek ötletet és jópáran már csatlakoztak is hozzám. Itt (http://facebook.com/chrislawyeer) megtalálod a facebook profilomat, ha esetleg szeretnél segíteni helyrerázni a közösséget jelölj be és elmesélek mindent! Várom a válaszod és a jelölést! Egyébként ez az új kinézet lett az új kedvencem 😍 Nagyon jó rajta a színezés azt hiszem ez nekem is megvan pont ugyan ez és imádom! :D
Válasz:

Kedves Jess!

Köszönöm a véleményedet, az ötleted biztosan fantasztikus de ha nem publikus kérlek oszd meg velem itt vagy az email címemen, mert nem szeretek ismeretlen személyeket bejelölni , főleg úgy, hogy amúgy sem kedvelem ezt a közösségi oldalt. Ha pedig van neked elérhetőséged oldal vagy bármilyen más formában szívesen fogadom és tájékozódok rajta, mert egyébként szuper lenne visszahozni a régi közösséget és színvonalat is. Az ötlet pedig ha érdemleges biztosan csatlakoznának még többen, nem csak én. A színezés pedig tényleg szuper én is imádom :)

Köszönöm véleményed.

Idézet
2017.10.09. 12:30
bríí

Dehogy veszlek le, egyáltalán nem foglalod a helyet :))
"Itt meg, hogy magam szórakoztatására bedobjak néha pár bejegyzést sajnos azt sem tartom hosszútávon jó megoldásnak." --> hasonlóképp érzek amúgy én is ezzel a kijelentéseddel, olyan lelkesen írogatom ki a frisseket, de úgy érzem, hogy ez csak igazából nekem szól. Végülis, Ashley már hazánkban nem olyan felkapott híresség, hisz igazán csak akkor volt nagyobb értelme szerkeszteni róla, amikor ugye tartott a HSM láz, azóta szerintem nem sok ember akad, aki annyira nagyon követné, hogy mi is történik vele, szóval így tényleg átfut az ember agyán, hogy "egyáltalán van értelme ezt csinálnom, ha senkit sem érdekel?", főleg amikor ugye nem  igazán jön visszajelzés a látogatók felől. Apropó látogatók. Olvastam a többiek hozzászólását és Floo ugye megírta ezt a látogató generálást és ott én is megtorpantam, mert én is sokszor csodálkozom az aznapi látogatottságon (főleg a kora reggeli órákban), hát mondom ez nem igaz, hogy már ennyien voltak xy időpontban, úgy, hogy szinte senki nem hagyott maga mögött nyomot, hogy valóban ott járt. Szóval ez is annyira rossz, hogy így megtévesztik az embert, hogy nem lehet tudni, tényleg annyian jártak-e az oldalon, amennyit mutat, vagy sem. Tényleg csak süllyed és süllyed a gportál és ez olyan szomorú, mert én is tényleg annyira szeretem csinálni... =/


Válasz:

Kedves Bríí!

Én is a HSM alatt ismertem meg Őt és azóta követem mert nagyon tehetséges és szép nő, kedvelem és érdekel az élete, talán Blakel is így vannak többen mert Ő pedig a Gossip Girl ideje alatt volt ismertebb. Ezzel szerintem semmi baj sincs, inkább azokkal amit már eddig is felsoroltam :D Még agyalok mi legyen de be kell valljam most sokkal fontosabb dolgaim is vannak, úgyhogy lehetséges csak később, hetek múlva lesz érdemleges válasz. Köszönöm, hogy nem veszel le tájékoztatni foglak az oldaladon és itt is mi lesz a jövője a lapnak :))

Puszi

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
A kódolás a Sam and Aemy Design munkája!

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE