Mi történt veled Blake Lively?

3 új film a láthatáron?

A tegnapi nap folyamán már írtam arról, hogy a következő bejegyzésben Blake filmes karrierjéről lesz szó, hiszen a jobb oldalon megújult projekt modulban három új eddig ismeretlen filmmel találkozhattatok. A híresztelések szerint ebben az évben Blake beleveti magát a filmezésbe és 2018 igen termékeny év lesz e téren. Egyenlőre sem Blake sem senki más nem erősítette meg 100%-san a híreket de már több hiteles filmekkel foglalkozó oldalon feltüntették őket, így bátorkodtam én is létrehozni ezeket a modulokat, hát ha bevonzom, nem mintha rajtam múlna a dolog. A projekt modulban kis leírást már találtok róluk, most viszont bővebben kifejteném miket is tudunk eddig a filmekről.

The Rhythm Section: A híresztelések szerint Blake játsza majd Stephanie Patrick szerepét a The Rhythm Section című thrillerben, amelyet Mark Burnell négy kötetes könyvadaptációján alapul majd. Michael G. Wilson és Barbara Broccoli felelősek az elmúlt 8 James Bond filmért, így garantálható, hogy ez is egy méltó feldolgozás lesz tele akcióval és hatalmas csavarokkal. A filmen még Reed Morano fog tevékenykedni, aki a "Szolgálólány Meséje" című sorozat pár részét is rendezte. A film cselekménye egy tragikus eseményen alapszik, melyben a főhősnő családja repülőgépszerencsétlenségben életét veszti. Az idő előrehaladtával azonban rájön, hogy a tragédia nem baleset volt, valaki szándékosan tört az életükre. Előreláthatólag ha sikeresen zárul majd a film akkor folytatása is lesz, pont úgy mint a Bond filmeknek, Wilson és Broccoli egyenlőre ennyit árult el.

Izgalmas, hogy együtt dolgozhatunk Reed Moranoval és Blake Livelyvel, akiről van egy határozott elképzelésünk, hogy hogyan alakítja majd a tökéletes főszerepet.

The Husband's Secret: Erről a filmről már olvashattatok pár hónappal ezelőtt viszont még mindig ugyanannyi infóm van róla mint akkor, egyenlő a nullával. A Depth of Field Company együttmőködésével készülő thrilleren Chris Weitz, Paul Weitz és Adnrew Miano dolgozik majd. A "Big Little Lies' című sorozat nagyon sok ötletet adott a filmhez, aki nek főhőse feleség és anya is egyben, maximalista a munkájában, ekkor fedezi fel, hogy férjének rengeteg eltitkolt ügye van, amihez rengeteg hazugság és még gyilkosság is tartozik. A filmet Amy Einhorn könyve alapján készítik el, amely több hétig a Number1 helyen szerepelt a New York Times listáján. Liane a "Big Little Lies" szerzője szerint Blake lenne a tökéletes választás erre a szerepre.

 Ő egy modern nő, tökéletes választás lenne, a szerepben egyszerre kell sérülékenynek és erősnek is lenni, a tehetségét itt biztosan meg tudná mutatni, egyszerűen tökéletes.

The Simple Favor: Állítólag jelen pillanatban folynak a tárgyalások arról, hogy Blake elfgadja az ajánlatot amit tettek neki, nincs sok ideje hiszen augusztusban Torontóban már megkezdődnek a film forgatásainak előkészületei. Egy kisvárosi anyukáról szól, akinek hirtelen rejtélyes körülmények között eltűnik a legjobb barátnője, és sajnos a nyomok hozzá is elvezetnek. Darcey Bell könyvadaptációját feldolgozó krimi-bűnügyi film másik főszereplője Anna Kendrick lehet, egyenlőre nem tudni ki lesz majd az áldozat és a gyanúsított.

2017.07.15. 09:15, Ági Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
Üdvözlő Üzenet

Üdvözöllek Magyarország leginformáltabb Blake Livelyvel foglalkozó weboldalán, ami azért jött létre, hogy elsőkézből értesüljetek a vele kapcsolatos hírekről, érdekességekről és képekről egyaránt. A főoldalon az aktuális friss híreket olvashatjátok, a menüpontokban pedig számos érdekesség és interjú között válogathattok. Az oldal hivatalos galériájában pedig több ezer kép vár rád, amelyekkel még közelebbről megismerhetitek a gyönyörű szőkeséget. A lenti modulok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld azokat a menüpontokat amik a legjobban érdekelnek téged.

 

 
Az oldal Sztárja

Blake Christina Lively 1987. augusztus 25-én született a kaliforniai Tanzániában. Szülei Ernie és Elaine Lively, édesapja szintén színész, édesanyja menedzser de fiatalabb korában modellként  is dolgozott. Egy testvére van, Eric és három féltestvére Lori, Robyn és Jason. Édekesség, hogy mindhárman színészek de kevésbé ismertek mint Blake. 1998-ban debütált első filmjében a "Sandmen"ben, amelyet édesapja rendezett. Ugorva egyet az időben, 2007-ben nagy fordulóponthoz ért az élete, ugyanis megkapta az amerikai Gossip Girl című sorozat egyik női főszereplőjének szerepét, Serena Van Der Woodsen karakterét, ami a világhírnevet hozta el a számára, ekkor kezdődött el a tündérmeséje.

 
Vendégkönyv 
Legközelebbi projekt
All I See Is You ~ 2017.09.15 USA

A forgatások befejezve, amerikai premier szeptemberben. Dráma, thriller kategória, műsoridő 1 óra 50 perc. Eredeti nyelv angol.

All I See Is You

Gina egy látássérült nő, aki egy napon lehetőséget kap egy életmentő szemműtétre, viszont annak nagyon súlyos ára van.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 80% kész

The Rhythm Section ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Eredeti nyelv angol.

The Rhythm Section
Stephanie bosszút esküszik azokon, akik hozzájárultak annak a repülőgépnek a lezuhanásában, amelyen a családja is életét vesztette.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

The Husband's Secret ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

The Husband's Secret
A három jó barátnő nyugodt élete pillanatok alatt felfordul, amikor egyikőjük levelet kap a férjétő, amelyben valóva válnak legvadabb rémálmaik is.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

A Simple Favor ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

A Simple Favor
Egy kisvárosi anyuka bloggerként éli mindennapjait, amikor egy kellemes nyári napon titokzatos módon eltűnik a legjobb barátnője.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 5% kész

 

 
Az Oldal Partnerei

Az oldalon van lehetőség csere kérésre, ha te is szeretnél kikerülni az oldaladdal nincs más dolgod, mint írni a vendégkönyvbe miután elolvastad a szabályzatot. Kizárólag tartalmas, naprakész és egyedi oldalak jelentkezését várom. 16/16 hely foglalt, de ha úgy alakul bővítem majd.

csere feltételek / miért nem kerülhettem ki?

 
Közelgő Események
Augusztus 4 | All I See Is You Debütálása USA
Augusztus 25 | Blake 30. Születésnapja
Október 23 | Ryan 41. Születésnapja
December 16 | James 3. Születésnapja

Időrendi sorrendben láthatjátok a különböző eseményeket, megjelenéseket, fix időpontokat mint egy születésnap vagy névnap. Folyamatos bővítés alatt, attól függően mikor értesülök egy újabb fontos dátumról.

 
Oldalinformációk
Oldal egyetlen témája: Blake Christina Lively
Hivatalos nyitás: 2016.03.27. Vasárnap
Szerkesztő, társzerkesztő: Ági | társzerkesztő nincs
Tárhely, Domain: Gportal | Sosugary
További kódok: LINK LINK | LINK LINK | LINK
Alapkódolásért köszönet: Brielle | Cherryuniverse
Hivatalos források:  LINK | LINK | LINK | LINK | LINK

bejelentkezés / kijelentezés

Az oldal nem áll kapcsolatban Blake Livelyvel sem egyetlen hozzátartozójával illetve munkatársával sem. Ez csak egy szimpla magyar rajongói oldal, hogy elsőkézből értesülhetek a vele kapcsolatos hírekről, információkról, képekről egyaránt. Az oldalon minden saját gyűjtésű így eltulajdonítása és sajátcélú felhasználása szigorúan Tilos.

Minden jog fenntartva 2016 - napjainkig