Mi történt veled Blake Lively?

Örök harc: diéta vagy nem diéta?

Ez itt a nehéz kérdés. Blake állítása szerint mindig is meggyűlt a baja a kilókkal, bár ez egyetlen egy fotóján sem látszott meg. Persze a női hiúsága és a szerinte meglévő folyamatos önértékelési problémája a tükör mutat egy kis súlyfelesleget. Való igaz, a kétgyermekes anyuka nem tartozik a nádszálkarcsú modellek közé, viszont az Ő életviteléhez képest így is bomba formában van. A forgatások ideje alatt a sok munka, a stressz és a folyamatos pörgés miatt nem kellett edzőterembe járnia, de később észrevette, hogy felszedett pár kilót. Kemény diétával és edzéssel sikerült is visszanyerni régi alakját, bár nem kedveli a szigorú étrendeket ezért néha becsúszott egy pizza vagy sütemény, amit sunyiban fogyasztott el kemény személyi edzője, Don Saladino elől. James és Inez születése után sem kímélte magát, szeretett volna beleférni régi ruháiba, így pár hónap kemény időszak után újra boldogan nézhetett bele a tükörbe. Bár a folyamatos szigorú diéta majd az egészségtelen cukros ételek fogyasztása kialakíthatott volna nála egy jo-jó effektust, de szerencsére megtud húzni egy egészséges határt az ételei elfogyasztásával kapcsolatban.A hivatalos Instagram oldalán van hogy egy igazán zsíros pizzáról posztol képet majd pár hónap elteltével egy vitamindús salátára csorgathatjuk a nyálunkat, ezzel kifejezve, hogy éppen most melyik fázisban van. Legutóbb, pontosabban egy nappal ezelőtt tett közzé egy fotót, méghozzá az utóbbi kategóriát erősítve, hiszen egy igazi amerikai fagyiskocsiról ábrázoló rajzot osztott meg, amit a @newyorkercartoons készített el. Az oldalukon olyan rajzokat láthattok, amik a vicces mindennapokat, a szomorú igazságokat vagy a nem túl szép jövőnket ábrázolják, némi humorral, iróniával és realizmussal. A kép mindent elmondott Blake jelenlegi helyzetéről, Ő csak indenféle édesség szimbólumokat tett ki, jelezve ezzel mennyire éhes most egy tortára, fagyira, cukorkára, fánkra, nyalókára és mégegyszer fánkra... Az alábbi szöveget a posztolt fotón olvashatjátok angolul, a lenti képeket pedig az Instagram oldaláról csemegéztem, azokban az időszakokban, amikor nem félt a cukortól és a gluténtól, persze másnapra már megbánhatta, de én örülök, hogy figyel magára és persze egyszer-kétszer nem vonja meg magától és családjától sem azokat a dolgokat amiket szeretnek.

Bocsánat de csalok a diétámban és nem szeretem a befejezetlen végeket.

   

2017.07.10. 15:57, Ági Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Üdvözlő Üzenet

Üdvözöllek Magyarország leginformáltabb Blake Livelyvel foglalkozó weboldalán, ami azért jött létre, hogy elsőkézből értesüljetek a vele kapcsolatos hírekről, érdekességekről és képekről egyaránt. A főoldalon az aktuális friss híreket olvashatjátok, a menüpontokban pedig számos érdekesség és interjú között válogathattok. Az oldal hivatalos galériájában pedig több ezer kép vár rád, amelyekkel még közelebbről megismerhetitek a gyönyörű szőkeséget. A lenti modulok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld azokat a menüpontokat amik a legjobban érdekelnek téged.

 

 
Az oldal Sztárja

Blake Christina Lively 1987. augusztus 25-én született a kaliforniai Tanzániában. Szülei Ernie és Elaine Lively, édesapja szintén színész, édesanyja menedzser de fiatalabb korában modellként  is dolgozott. Egy testvére van, Eric és három féltestvére Lori, Robyn és Jason. Édekesség, hogy mindhárman színészek de kevésbé ismertek mint Blake. 1998-ban debütált első filmjében a "Sandmen"ben, amelyet édesapja rendezett. Ugorva egyet az időben, 2007-ben nagy fordulóponthoz ért az élete, ugyanis megkapta az amerikai Gossip Girl című sorozat egyik női főszereplőjének szerepét, Serena Van Der Woodsen karakterét, ami a világhírnevet hozta el a számára, ekkor kezdődött el a tündérmeséje.

 
Vendégkönyv 
Legközelebbi projekt
All I See Is You ~ 2017.09.15 USA

A forgatások befejezve, amerikai premier szeptemberben. Dráma, thriller kategória, műsoridő 1 óra 50 perc. Eredeti nyelv angol.

All I See Is You

Gina egy látássérült nő, aki egy napon lehetőséget kap egy életmentő szemműtétre, viszont annak nagyon súlyos ára van.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 80% kész

The Rhythm Section ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Eredeti nyelv angol.

The Rhythm Section
Stephanie bosszút esküszik azokon, akik hozzájárultak annak a repülőgépnek a lezuhanásában, amelyen a családja is életét vesztette.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

The Husband's Secret ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

The Husband's Secret
A három jó barátnő nyugodt élete pillanatok alatt felfordul, amikor egyikőjük levelet kap a férjétő, amelyben valóva válnak legvadabb rémálmaik is.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

A Simple Favor ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

A Simple Favor
Egy kisvárosi anyuka bloggerként éli mindennapjait, amikor egy kellemes nyári napon titokzatos módon eltűnik a legjobb barátnője.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 5% kész

 

 
Az Oldal Partnerei

Az oldalon van lehetőség csere kérésre, ha te is szeretnél kikerülni az oldaladdal nincs más dolgod, mint írni a vendégkönyvbe miután elolvastad a szabályzatot. Kizárólag tartalmas, naprakész és egyedi oldalak jelentkezését várom. 16/16 hely foglalt, de ha úgy alakul bővítem majd.

csere feltételek / miért nem kerülhettem ki?

 
Közelgő Események
Augusztus 4 | All I See Is You Debütálása USA
Augusztus 25 | Blake 30. Születésnapja
Október 23 | Ryan 41. Születésnapja
December 16 | James 3. Születésnapja

Időrendi sorrendben láthatjátok a különböző eseményeket, megjelenéseket, fix időpontokat mint egy születésnap vagy névnap. Folyamatos bővítés alatt, attól függően mikor értesülök egy újabb fontos dátumról.

 
Oldalinformációk
Oldal egyetlen témája: Blake Christina Lively
Hivatalos nyitás: 2016.03.27. Vasárnap
Szerkesztő, társzerkesztő: Ági | társzerkesztő nincs
Tárhely, Domain: Gportal | Sosugary
További kódok: LINK LINK | LINK LINK | LINK
Alapkódolásért köszönet: Brielle | Cherryuniverse
Hivatalos források:  LINK | LINK | LINK | LINK | LINK

bejelentkezés / kijelentezés

Az oldal nem áll kapcsolatban Blake Livelyvel sem egyetlen hozzátartozójával illetve munkatársával sem. Ez csak egy szimpla magyar rajongói oldal, hogy elsőkézből értesülhetek a vele kapcsolatos hírekről, információkról, képekről egyaránt. Az oldalon minden saját gyűjtésű így eltulajdonítása és sajátcélú felhasználása szigorúan Tilos.

Minden jog fenntartva 2016 - napjainkig