Mi történt veled Blake Lively?

Háromból egy film: Megerősítve

A tegnapi nap folyamán már olvashattatok három filmről is amelyekhez Blake neve is fűződik. Az elmúlt pár hónapban sok pletyka keringett róla és az alkotásokról, viszont egyet saját maga erősített meg méghozzá az Instagram oldalán. Örülök, hogy ha nem is mind a három valós hír legalább egy filmben már biztosan láthatjuk őt jövőre. A film pedig nem más mint a háromból az egyik személyes kedvencem a The Rhythm Section. A lenti bejegyzésben bővebben olvashattok erről is valamint a másik kettőről is, bízom benne, hogy azokban is a szőkeség tündökölhet főszereplőként. A The Rhythm Section Mark Burnell könyvadaptációját fogja megfilmesíteni és ha valóban olyan sikeres lesz mint a négy kötetet megélt könyv akkor biztosan a filmnek is lesznek folytatásai. Blake a hivatalos Instagram oldalára posztolta a könyv borítóját, lehet, hogy már el is kezdte olvasni azt és a forgatókönyvet is, hiszen hamarosan elkezdődnek majd a forgatások, de erről egyenlőre semmilyen megerősített információ nincs. A fotó mellé ennyit írt.

Igen!! Igen!! Igen!! Rettentően izgatott vagyok a szerep miatt amelyben a főszereplő élete hihetetlen és egyben összetett is. @reedmorano kezdjünk neki!!

     

2017.07.16. 09:21, Ági

3 új film a láthatáron?

A tegnapi nap folyamán már írtam arról, hogy a következő bejegyzésben Blake filmes karrierjéről lesz szó, hiszen a jobb oldalon megújult projekt modulban három új eddig ismeretlen filmmel találkozhattatok. A híresztelések szerint ebben az évben Blake beleveti magát a filmezésbe és 2018 igen termékeny év lesz e téren. Egyenlőre sem Blake sem senki más nem erősítette meg 100%-san a híreket de már több hiteles filmekkel foglalkozó oldalon feltüntették őket, így bátorkodtam én is létrehozni ezeket a modulokat, hát ha bevonzom, nem mintha rajtam múlna a dolog. A projekt modulban kis leírást már találtok róluk, most viszont bővebben kifejteném miket is tudunk eddig a filmekről.

The Rhythm Section: A híresztelések szerint Blake játsza majd Stephanie Patrick szerepét a The Rhythm Section című thrillerben, amelyet Mark Burnell négy kötetes könyvadaptációján alapul majd. Michael G. Wilson és Barbara Broccoli felelősek az elmúlt 8 James Bond filmért, így garantálható, hogy ez is egy méltó feldolgozás lesz tele akcióval és hatalmas csavarokkal. A filmen még Reed Morano fog tevékenykedni, aki a "Szolgálólány Meséje" című sorozat pár részét is rendezte. A film cselekménye egy tragikus eseményen alapszik, melyben a főhősnő családja repülőgépszerencsétlenségben életét veszti. Az idő előrehaladtával azonban rájön, hogy a tragédia nem baleset volt, valaki szándékosan tört az életükre. Előreláthatólag ha sikeresen zárul majd a film akkor folytatása is lesz, pont úgy mint a Bond filmeknek, Wilson és Broccoli egyenlőre ennyit árult el.

Izgalmas, hogy együtt dolgozhatunk Reed Moranoval és Blake Livelyvel, akiről van egy határozott elképzelésünk, hogy hogyan alakítja majd a tökéletes főszerepet.

The Husband's Secret: Erről a filmről már olvashattatok pár hónappal ezelőtt viszont még mindig ugyanannyi infóm van róla mint akkor, egyenlő a nullával. A Depth of Field Company együttmőködésével készülő thrilleren Chris Weitz, Paul Weitz és Adnrew Miano dolgozik majd. A "Big Little Lies' című sorozat nagyon sok ötletet adott a filmhez, aki nek főhőse feleség és anya is egyben, maximalista a munkájában, ekkor fedezi fel, hogy férjének rengeteg eltitkolt ügye van, amihez rengeteg hazugság és még gyilkosság is tartozik. A filmet Amy Einhorn könyve alapján készítik el, amely több hétig a Number1 helyen szerepelt a New York Times listáján. Liane a "Big Little Lies" szerzője szerint Blake lenne a tökéletes választás erre a szerepre.

 Ő egy modern nő, tökéletes választás lenne, a szerepben egyszerre kell sérülékenynek és erősnek is lenni, a tehetségét itt biztosan meg tudná mutatni, egyszerűen tökéletes.

The Simple Favor: Állítólag jelen pillanatban folynak a tárgyalások arról, hogy Blake elfgadja az ajánlatot amit tettek neki, nincs sok ideje hiszen augusztusban Torontóban már megkezdődnek a film forgatásainak előkészületei. Egy kisvárosi anyukáról szól, akinek hirtelen rejtélyes körülmények között eltűnik a legjobb barátnője, és sajnos a nyomok hozzá is elvezetnek. Darcey Bell könyvadaptációját feldolgozó krimi-bűnügyi film másik főszereplője Anna Kendrick lehet, egyenlőre nem tudni ki lesz majd az áldozat és a gyanúsított.

2017.07.15. 09:15, Ági

Új kinézet

Kedves Látogatók! Láthatjátok, hogy az oldal új kinézetre váltott. Próbáltam most egy színesebb és nem csak fekete-fehér kódolást választani, ezért is döntöttem Brielle kódja mellett, és ehhez igazítottam egy szintén tőlem megszokott egyszerű kinézetet. A kódolásért mégegyszer köszönet Briellenek a cherryuniverse oldal szerkesztőjének. A bevezetés után még egy pár szóban az újdonságokról írnék. Megújultak az elite cserék, akik régen frissítettek lekerültek valamint most nem képpel hanem szöveggel helyeztem ki a partnereket. Ez ks változatosság is és most ez a megoldás jobban illik a kinépzethez de ígérem, legközelebb újra képpel kerül ki mindenki. Továbbá frissítettem Blake projektjeinek tartalmát is, előreláthatólag 3 filmben fog szerepelni az elkövtkezendő időszakban, remélem mihamarabb megkezdődnek a forgatások, illetve van egy negyedik is, ami egyenlőre csak "kacsa" nem tudni, hogy valóban igaz-e a hír sőt sem a hivatalos filmes oldalon nem található sem senki nem erősítette meg a híreket. A következő bejegyzésben bővebben olvashattok az új filmekről és tartalmukról egyaránt. A projekteken kívül készült pár új modul is, ezeket is böngésszéek át nyugodtan és írjátok meg a véleményeteket is a chatben, lentebb pedig az új modulok közül válogathattok.

Családja * Bővítve ~ Életmentő Tanfolyam ~ Jelölései illetve díjai ~ Penny, a kutya

2017.07.13. 10:26, Ági

Örök harc: diéta vagy nem diéta?

Ez itt a nehéz kérdés. Blake állítása szerint mindig is meggyűlt a baja a kilókkal, bár ez egyetlen egy fotóján sem látszott meg. Persze a női hiúsága és a szerinte meglévő folyamatos önértékelési problémája a tükör mutat egy kis súlyfelesleget. Való igaz, a kétgyermekes anyuka nem tartozik a nádszálkarcsú modellek közé, viszont az Ő életviteléhez képest így is bomba formában van. A forgatások ideje alatt a sok munka, a stressz és a folyamatos pörgés miatt nem kellett edzőterembe járnia, de később észrevette, hogy felszedett pár kilót. Kemény diétával és edzéssel sikerült is visszanyerni régi alakját, bár nem kedveli a szigorú étrendeket ezért néha becsúszott egy pizza vagy sütemény, amit sunyiban fogyasztott el kemény személyi edzője, Don Saladino elől. James és Inez születése után sem kímélte magát, szeretett volna beleférni régi ruháiba, így pár hónap kemény időszak után újra boldogan nézhetett bele a tükörbe. Bár a folyamatos szigorú diéta majd az egészségtelen cukros ételek fogyasztása kialakíthatott volna nála egy jo-jó effektust, de szerencsére megtud húzni egy egészséges határt az ételei elfogyasztásával kapcsolatban.A hivatalos Instagram oldalán van hogy egy igazán zsíros pizzáról posztol képet majd pár hónap elteltével egy vitamindús salátára csorgathatjuk a nyálunkat, ezzel kifejezve, hogy éppen most melyik fázisban van. Legutóbb, pontosabban egy nappal ezelőtt tett közzé egy fotót, méghozzá az utóbbi kategóriát erősítve, hiszen egy igazi amerikai fagyiskocsiról ábrázoló rajzot osztott meg, amit a @newyorkercartoons készített el. Az oldalukon olyan rajzokat láthattok, amik a vicces mindennapokat, a szomorú igazságokat vagy a nem túl szép jövőnket ábrázolják, némi humorral, iróniával és realizmussal. A kép mindent elmondott Blake jelenlegi helyzetéről, Ő csak indenféle édesség szimbólumokat tett ki, jelezve ezzel mennyire éhes most egy tortára, fagyira, cukorkára, fánkra, nyalókára és mégegyszer fánkra... Az alábbi szöveget a posztolt fotón olvashatjátok angolul, a lenti képeket pedig az Instagram oldaláról csemegéztem, azokban az időszakokban, amikor nem félt a cukortól és a gluténtól, persze másnapra már megbánhatta, de én örülök, hogy figyel magára és persze egyszer-kétszer nem vonja meg magától és családjától sem azokat a dolgokat amiket szeretnek.

Bocsánat de csalok a diétámban és nem szeretem a befejezetlen végeket.

   

2017.07.10. 15:57, Ági

Függetlenség Napja : Július 4

Bár Nekünk Július 4-e nem számottevő dátum, viszont az amerikaiaknak nagyon is az, hiszen nekik ez az egyik legjelentősebb szövetségi ünnep. Ezen a napon 241 évvel ezelőtt vagyis 1776-ban mondták ki a Függetlenségi Nyilatkozatot, melyben az országuk kinyilvánította függetlenségét Nagy-Britanniától. A mai napig ezen a napon az amerikai állampolgárok megünneplik a "függetlenségüket", államszerte felvonulásokkal, családi programokkal és különböző versenyekkel színesített programsorozatok közül választhatnak az ott élők.A hagyományt őrzők pedig összehívják a csládtagokat vagy közeli barátaikat és kertiparty keretében grilleznek, sütögetnek és játszanak a kertben, este pedig az éj leple alatt megkezdődik a nélkülözhetetetlen tüzijáték. Blake kihasználva az alkalmat a családjával töltötte az időt, hiszen feltöltött egy fotót a hivatalos Instagram oldalára, amelyen nővére, Robyn fiával Baylen Johnsonal mosolyog a kamerának. Valószínűleg, de ez csak találgatás, Blake már visszaérkezett New Yorkba a kanadai kiruccanásából, és meglátogatta szeretett nővérét otthonukban New Yorkban. A háttérben különböző felfújhatós, színes játkok és sátrak láthatóak, így biztosan több programon is részt vett a család. A fotón megjelölte napszemüvegét, ami egy Privé Revaux márkájú igen mutatós darab, - már többször viselt ebből a márkából az utóbbi időben, így monhatjuk, hogy ez a mostani kedvenc szemüveg márkája, valamint a nyakláncát is, amelyet a Jacquie Aiche kollekcióból választott ki. A fotó mellé az alábbi szót írta.

Partyállatok.

   

A legelső fotót posztolta ki Blake, a többi képet a követői illetve közeli ismerősei közül választottam ki, akik szintén posztoltak az Instagramra ezzel az alkalommal kapcsolatban. Második fotón Amber Tamblyn, Blake egyik legjobb barátnője látható, aki férjével együtt amerikai zászlóval és pólóval ünnepelnek. A harmadik képen, Blake példaképe Martha Stewart süteménye díszeleg, valamint a negyedik fotón szintén csokoládés muffinok zászlókkal díszítve amelyet Mario Batali, a The Chew műsorvezetője készített. 

2017.07.05. 14:20, Ági

Ryan meglátogatása a Deadpool 2. forgatásán

Egyenlőre nem tudni, hogy kedvencünk jelen pillanatban hol is tartózkodik, legutóbbi képes forrásaimból kiszűrve Vancouverben látták utoljára Őt. Először Ryan édesanyjával fotózták le a városban, később pedig saját maga osztott meg egy fotót a hivatalos oldalán, hogy még mindig Kanadában van. Nem tudni, hogy azóta visszaérkezett-e az otthonukba New Yorkban. Azért utaztak el Vancouverbe, hogy meglátogassák Ryan családját, valamint azért is mert pár hete kezdődtek meg a Deadpool 2 című akciófilm forgatásai a városban. Június 27.-ről hoztam most el új képeket, ahogy kedvencünk meglátogatja férjét a film forgatásán vagy forgatási szüneteiben. Az újabb részlet felvételére már éjszaka, sötétben került sor, a stábtagok száma akik persze a képeken látszanak maximum 10 fő, ettől függetlenül a háttérben még mozoghattak ottani dolgozók. Ryant már beöltözött a jelenetekhez a vörös-fekete színű ruhájába, illetve láthatjuk vele az első filmben is feltűnt kellékeit egyaránt. Blake a szürke kabátos alak lesz, mert a fotók minősége a - rossz fényviszonyoknak köszönhetően - nem sikeredtek túl jóra. Ettől függetlenül lehet látni, hogy a pár boldogan ölelkezett és csókolózott az éj leple alatt. A galériában összesen 10 fotó között böngészhettek.

   

2017.07.04. 10:24, Ági
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Üdvözlő Üzenet

Üdvözöllek Magyarország leginformáltabb Blake Livelyvel foglalkozó weboldalán, ami azért jött létre, hogy elsőkézből értesüljetek a vele kapcsolatos hírekről, érdekességekről és képekről egyaránt. A főoldalon az aktuális friss híreket olvashatjátok, a menüpontokban pedig számos érdekesség és interjú között válogathattok. Az oldal hivatalos galériájában pedig több ezer kép vár rád, amelyekkel még közelebbről megismerhetitek a gyönyörű szőkeséget. A lenti modulok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld azokat a menüpontokat amik a legjobban érdekelnek téged.

 

 
Az oldal Sztárja

Blake Christina Lively 1987. augusztus 25-én született a kaliforniai Tanzániában. Szülei Ernie és Elaine Lively, édesapja szintén színész, édesanyja menedzser de fiatalabb korában modellként  is dolgozott. Egy testvére van, Eric és három féltestvére Lori, Robyn és Jason. Édekesség, hogy mindhárman színészek de kevésbé ismertek mint Blake. 1998-ban debütált első filmjében a "Sandmen"ben, amelyet édesapja rendezett. Ugorva egyet az időben, 2007-ben nagy fordulóponthoz ért az élete, ugyanis megkapta az amerikai Gossip Girl című sorozat egyik női főszereplőjének szerepét, Serena Van Der Woodsen karakterét, ami a világhírnevet hozta el a számára, ekkor kezdődött el a tündérmeséje.

 
Vendégkönyv 
Legközelebbi projekt
All I See Is You ~ 2017.09.15 USA

A forgatások befejezve, amerikai premier szeptemberben. Dráma, thriller kategória, műsoridő 1 óra 50 perc. Eredeti nyelv angol.

All I See Is You

Gina egy látássérült nő, aki egy napon lehetőséget kap egy életmentő szemműtétre, viszont annak nagyon súlyos ára van.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 80% kész

The Rhythm Section ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Eredeti nyelv angol.

The Rhythm Section
Stephanie bosszút esküszik azokon, akik hozzájárultak annak a repülőgépnek a lezuhanásában, amelyen a családja is életét vesztette.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

The Husband's Secret ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

The Husband's Secret
A három jó barátnő nyugodt élete pillanatok alatt felfordul, amikor egyikőjük levelet kap a férjétő, amelyben valóva válnak legvadabb rémálmaik is.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

A Simple Favor ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

A Simple Favor
Egy kisvárosi anyuka bloggerként éli mindennapjait, amikor egy kellemes nyári napon titokzatos módon eltűnik a legjobb barátnője.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 5% kész

 

 
Az Oldal Partnerei

Az oldalon van lehetőség csere kérésre, ha te is szeretnél kikerülni az oldaladdal nincs más dolgod, mint írni a vendégkönyvbe miután elolvastad a szabályzatot. Kizárólag tartalmas, naprakész és egyedi oldalak jelentkezését várom. 16/16 hely foglalt, de ha úgy alakul bővítem majd.

csere feltételek / miért nem kerülhettem ki?

 
Közelgő Események
Augusztus 4 | All I See Is You Debütálása USA
Augusztus 25 | Blake 30. Születésnapja
Október 23 | Ryan 41. Születésnapja
December 16 | James 3. Születésnapja

Időrendi sorrendben láthatjátok a különböző eseményeket, megjelenéseket, fix időpontokat mint egy születésnap vagy névnap. Folyamatos bővítés alatt, attól függően mikor értesülök egy újabb fontos dátumról.

 
Oldalinformációk
Oldal egyetlen témája: Blake Christina Lively
Hivatalos nyitás: 2016.03.27. Vasárnap
Szerkesztő, társzerkesztő: Ági | társzerkesztő nincs
Tárhely, Domain: Gportal | Sosugary
További kódok: LINK LINK | LINK LINK | LINK
Alapkódolásért köszönet: Brielle | Cherryuniverse
Hivatalos források:  LINK | LINK | LINK | LINK | LINK

bejelentkezés / kijelentezés

Az oldal nem áll kapcsolatban Blake Livelyvel sem egyetlen hozzátartozójával illetve munkatársával sem. Ez csak egy szimpla magyar rajongói oldal, hogy elsőkézből értesülhetek a vele kapcsolatos hírekről, információkról, képekről egyaránt. Az oldalon minden saját gyűjtésű így eltulajdonítása és sajátcélú felhasználása szigorúan Tilos.

Minden jog fenntartva 2016 - napjainkig